Laatua, johon voit luottaa

Kuva kymmenistä ob-tamponeista kasattuna.

Haluamme tarjota parasta

Jo yli 65 vuoden ajan olemme jatkuvasti tehneet parannuksia o.b.®-tamponeihin. Tutkijamme pyrkivät kehittämään entistä varmempia ja käyttömukavuudeltaan parempia tuotteita. Kehitystyön tuloksiin kuuluvat tärkeimmät keksintömme: ainutlaatuiset lomittaiset urat.

Toimenpiteet laadun ja turvallisuuden varmistamiseksi

o.b.®-tamponien laadun ja turvallisuuden varmistamiseksi tarvitaan paljon työtä, ennen kuin tuotteet ovat kaupan hyllyllä. Tutkimus ja testaus tapahtuu laboratorioissamme. Valmistusolosuhteita valvotaan tarkasti sen varmistamiseksi, että jokainen o.b.® tuote vastaa korkeimpia laatuvaatimuksiamme. Valvontamenetelmien avulla testataan esimerkiksi vetolujuutta, mikä varmistaa sen, että jokainen naru on kiinnitetty tiukasti paikalleen.

Kuuntelemme tarpeitasi

Kaikkein tärkeintä meille on kuunnella tarkasti o.b®-tamponeja käyttäviä tyttöjä ja naisia ympäri maailmaa. Heitä on miljoonia, ja he käyttävät o.b®-tamponeja joka päivä ja yö kuukautistensa aikana. Opimme jatkuvasti paljon tamponien käyttäjiltä – myös sinulta – ja pyrimme siihen, että tuotteemme vastaavat parhaalla tavalla kaikkien käyttäjien tarpeisiin.