ProComfort™
o.b.®-tamponien ainutlaatuiset ominaisuudet, kuten lomittaiset urat ja SilkTouch™-pinta, antavat kuukautisten aikana luotettavan suojan päivin ja öin.

Miten o.b.®  ProComfort™ voi olla niin miellyttävä käyttää ja taata samalla varman suojan?
  • Ainutlaatuisen pehmeän SilkTouch™-pinnan ansiosta o.b.® ProComfort™  -tamponi liukuu hellävaroin paikalleen tehden asetuksesta ja poistosta vaivatonta. Tämä takaa erinomaisen käyttömukavuuden.
  • Kolmiulotteisesti laajenevan DynamicFit™-teknologian ansiosta tamponi myötäilee kehon muotoja ja ainutlaatuiset lomittaiset urat ohjaavat nesteen tehokkaasti tamponissa ylöspäin luotettavan suojan ja mielenrauhan takaamiseksi.


Milloin ProComfort™ on paras vaihtoehto minulle?  

Sinulle, joka olet vasta aloittamassa tamponien käyttöä, paras o.b.®-tamponi on o.b.® ProComfort™ Mini.  Tämä kärjestään muotoiltu tamponi sopii kaikille, joille on tärkeää, että tamponi on helppo asettaa paikoilleen ja poistaa. Se on hyvin pieni, ohut ja tuntuu silkinpehmeältä SilkTouch™-pinnan ansiosta. Nämä ominaisuudet tekevät siitä hyvin helppokäyttöisen.

Mikä ProComfort™ sopii minulle parhaiten?

Saatavilla on imukyvyltään erilaisia o.b.® -tamponeja, jotka vastaavat henkilökohtaisiin tarpeisiisi kuukautisvuodon runsaudesta riippuen.

Löydä itsellesi sopiva tamponi tuoteoppaan avulla.
 

o.b.® ProComfort™ Mini

Mini

o.b ProComfort™ Normal

Normal

o.b ProComfort™ Super

Super

o.b. ProComfort™ Super Plus

Super Plus