o.b.® Tuotemerkki

Kuva kahdesta naisesta uimapuvuisa rannalla. Kuva on mustavalkoinen ja vanha, ja kuvastaa naisten vallankumousta.

Tamponien historiaa

Tuntuuko sinusta, että joinakin päivinä et voi tehdä kaikkea, mitä haluaisit? Tiettyinä päivinä et ehkä pääse uimaan, urheilet vähemmän tai joudut jättämään vartalonmyötäisen mekkosi kaappiin... Vuosia sitten tytöillä oli vähemmän vaihtoehtoja kuin sinulla. Onneksi kaikki on nykyään toisin! Lue lisää o.b.®-tamponien synnystä: roolista, joka naispuolisella gynekologilla ja intohimoisella uimarilla oli tuotteen kehityksessä, ja siitä, miten tuote on mullistanut naisten ja tyttöjen elämän. 

Tutustu lisää
Kuva kymmenistä ob-tamponeista kasattuna.

Laatua, johon voit luottaa

Mikä tekee o.b.®-tamponeista erityisiä? o.b.®-tamponit ovat osa miljoonien tyttöjen ja naisten elämää. He kaikki luottavat o.b.®:n laatuun, ja me ponnistelemme säilyttääksemme heidän luottamuksensa. o.b.®-tamponien kehityksessä ja valmistuksessa noudatetaan tiukkoja laatustandardeja, ja tamponit käyvät läpi tarkat testit. Pyrimme jatkuvasti parantamaan tuotteidemme käyttömukavuutta ja tehostamaan niiden antamaa suojaa. 

Lue lisää
Kuva kahdesta naisesta, nuoresta ja vanhemmasta. Kuva kuvastaa o.b. Tamponeiden historiaa ja kuinka o.b. on vaikuttanut kaikenikäisten naisten arkipäivään yli 65-vuoden ajan.

o.b.® – tytön paras ystävä jo yli 65 vuoden ajan

o.b.®:n alkuvuosien jälkeen maailmassa on tapahtunut paljon! Elämä oli kovin erilaista 65 vuotta sitten. Tytöillä ei tuohon aikaan ollut älypuhelimia eikä mahdollisuutta surffata netissä. He eivät myöskään voineet ostaa tamponeja. Miten o.b.® on auttanut parantamaan tyttöjen ja naisten elämänlaatua näiden vuosien aikana? 

Tule mukaan matkalle

VASTUULLISUUS

Valmistamme miljardeja tamponeja vuosittain. Siksi tunnemme, että velvollisuutemme on suojella maapalloa aktiivisesti.

Lue lisää siitä, miten tämä onnistuu.