Mistä tamponit on tehty?

Tässä on lista tamponiemme osista ja niiden raaka-aineista:
 

Pinta:
 

Pintakerros on erittäin ohut, ja se on tehty tarkkaan valikoidusta synteettisistä kuiduista (polyeteeni, polypropeeni, polyesteri) varmistaaksemme, että tamponi on mukava laittaa paikoilleen ja poistaa, etenkin niukempina vuotopäivinä. Pintakerros ympäröi imukykyistä ydintä, jotta kuidut eivät tartu emättimen seinämiin tamponia poistettaessa. Tämä ohut kerros peittää tamponin ytimen ilman tarpeettomia, lisättyjä kemikaaleja. Sen avulla voimme tehdä tamponeista turvallisempia ja mukavampia.

 

Käytetyt synteettiset kuidut ovat turvallisia ja niitä käytetään useissa tuotteissa esimerkiksi haavanhoidossa.

Imukykyinen ydin:

Tamponeidemme imukykyinen ydin on tehty viskoosista, biohajoavasta ja kestävästä kuidusta, joka valmistetaan turvalliseksi todetusta luonnollisesta puumassasta. Viskoosilla on erityisiä ominaisuuksia kuten imukyky ja vahvuus, jotka tekevät viskoosista ihanteellisen materiaalin tamponin imukykyiseksi ytimeksi. Viskoosi on turvallinen, kestävä ja vastuullinen materiaali. Käyttämämme viskoosikuidut valmistetaan puusta, joka saadaan vastuullisesti hoidetuista metsistä Euroopassa

Naru:

Tamponin naru on valmistettu synteettisistä polyesterikuiduista, jotka tunnetaan kestävyydestään ja siitä, etteivät ne ime itseensä kosteutta, jotta käyttö on hygieenistä. Tuotantoprosessissa naru sidotaan tiukasti tamponiin niin, että tamponin poistaminen on helppoa ja turvallista. Narun kestävyys ja kiinnitys käyvät läpi rutiinitestit ennen tamponien päätymistä kauppojen hyllyyn.

Kääre:

Sisin pakkaus (kääre) on valmistettu synteettisistä polymeereistä (polyeteeni, polypropeeni), jotta tamponi on suojassa kontaminaatiolta (pöly, lika) ja kosteudelta. Kääre myös estää tamponia laajentumasta, minkä ansiosta tamponi on helpompi asettaa paikoilleen kun otat sen käyttöön. Kartoitamme jatkuvasti kestävämpiä vaihtoehtoja, jotka toimisivat yhtä hyvin.