Miten tamponi asetetaan paikalleen?

Älä huolestu: tamponin asettaminen ei ole niin vaikeaa kuin luulet. Tässä on yksityiskohtaiset ohjeet kohta kohdalta:

Pese ensin kädet ja rentoudu. Löydä itsellesi paras asento. Se voi tarkoittaa WC-istuimen päällä istumista tai seisomista niin, että toinen jalka on nostettu esimerkiksi kylpyammeen reunalle tai tuolille.
Pidä tamponista kiinni molemmin käsin. Repäise suojamuovi auki nuolten suuntaisesti. Poista sen jälkeen suojamuovi. Suorista naru ja nykäise siitä lujasti. Paina etusormesi pää kiinni tamponin alaosaan ja poista sitten suojamuovi tamponin yläpäästä. Aseta tamponi paikalleen emättimeen työntämällä sitä hellävaroin niin syvälle kuin pystyt: ensin ylöspäin ja sitten taaksepäin. Jos tunnet vastusta, muuta asetussuuntaa hieman.
Jos tamponi tuntuu vielä, työnnä sitä hieman enemmän sisään. Kun tamponi on oikealla paikallaan emättimen keskiosassa, et tunne sitä lainkaan. Pese kädet. On hyvä harjoitella kaikessa rauhassa, niin löydät sinulle parhaiten sopivan o.b.®-tamponin asetustavan.
Kun käytät tamponeja ensimmäisen kerran, valitse pienin tamponikoko: o.b.® ProComfort™ Mini, jossa on kaartuvat urat ja ainutlaatuisen pehmeä SilkTouch-pinta. Muista odottaa, että kuukautisesi alkavat, ennen kuin kokeilet tamponeja. Tamponeja ei pidä käyttää muulloin kuin kuukautisten aikana.